Upplev det indiska köket och dess tusenåriga anor på hemmaplan!

Traditionell indisk gastronomi är en salig blandning av kryddor och smaker. I likhet med subkontinentens kulturella och språkliga mångfald varierar även stilen på maten i Indien från region till region. Varje del av Indien har sina egna unika rätter - vissa kan vara kryddstarka, andra är mildare. Gemensamt för alla är att de är färgglada och lockande för ögat. 

Indisk mat är bland de godaste och samtidigt mest raffinerade i världen. En smältdegel av smaker som alla är enkla och häpnadsväckande på samma gång. Krämig palak paneer, kryddig curry och het chicken tikka masala - den indiska matlagningskonsten har något att erbjuda alla. Passa på att uppleva Indiens kulinarisk mångfald på Indian Zayka, en genuin indisk restaurang mitt i Halmstad. 

Indian Zayka drivs av Sukhjeet Singh som har sina rötter i norra Indien. Han har bakgrund som kock och mer än 20 års erfarenhet av att skapa matupplevelser utöver det vanliga. Välkommen förbi på lunch eller middag och upplev det själv! middag och upplev det själv!

 Bild